Gini_2_kkHappy_2_kk

goldie_85_vk2.jpg

Dana_7_vk

vanessa_55_vk__kopio__kopio.jpg

beauty_9_vk.jpg


Heippa!

Olen Susanna Riekkinen Varkaudesta, Pohjois-Savosta. Meidän perheeseen kuuluu minun ja mieheni lisäksi tytär ja poika, jotka asuvat jo omissa kodeissaan. Meillä on kotona kuusi shetlanninlammaskoiraa: Happy, Dana, Honey, Beauty, Evelyn ja Pihla. Muistoissa Gini ja Goldie.


Olen aina rakastanut eläimiä. Lapsena marsuja, pupuja, kissoja, koiria, hevosia...Koira meillä on ollut aina kotona, mm. saksanpaimenkoira, cockerspanieli, collie ja monirotuinen. Shetlanninlammaskoiriin pääsin tutustumaan paremmin vasta vuonna 2005. Ensimmäinen shelttimme tuli 4/2006 ja siitä lähtien olen ihan hurahtanut tähän ihanaan rotuun! Kiitos Minna upeasta Ginistä (Funnytail Ginger Ale) , josta kaikki alkoi!

Meillä on ollut ilo ja onni saada juuri nämä upeat shelttineidit perheenjäseniksemme! He ovat kovin erilaisia luonteiltaan , silti kaikki yhtä rakkaita. Kiitos luottamuksesta Minna ja Kati! Thank you Birgitta for these lovely Happy and Goldie! Kiitos Helenalle kun saimme Evelynin meille sijoitukseen!

Olemme tyttäreni kanssa harrastaneet agilityä. Ihan omaksi ja koirien iloksi, se on hauskaa! Olemme käyneet hieman harjoittelemassa myös perustottelevaisuutta ja käymme myös näyttelyissä.

Olen käynyt kasvattajan peruskurssin 11/2007. Kennelnimen Dreamlook sain 6/2008. Kennelnimemme taustalla on toisen shelttimme, Candyn, virallinen nimi: "Aika Unelma".

Olen Varps:n (Varkauden palvelus-ja seurakoirat ry) , Shetlanninlammaskoirat ry:n ja Suomen Kennelliiton jäsen. Lisäksi olin Savo-Karjalan shelttien hallituksen jäsen 2008-2011 ja Shetlanninlammaskoirat ry:n hallituksen jäsen 2009-2010.

Susu_ja_Happy